Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Horoscop Taur Mai 2018

Horoscop Taur Mai 2018

Am spus la inceputul anului ca, pentru tauri, anul 2017 este unul de tranzit pentru ceea ce va veni. Agresiunea, furia, gelozia și ura sunt interzise, pentru că, dacă vă permiteți oricare dintre cele de mai sus, veți face rău.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pentru nativii semnului taur, 2018 va fi un an de reconfigurare și structurare a valorilor și principiilor de viață. Uranus va poposi în domiciliu lor în data de 15 mai 2018. Anul 2018 vine cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, indiferent de statutul tău.

Compatibilitate Zodie Taur Cum Sunt Relatiile Cu Cele 12 Zodii Sfatulparintilor Ro
vizitati articolul complet aici : https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/compatibilitate-zodii/compatibilitate-zodie-taur-cum-sunt-relatiile-cu-cele-12-zodii/
Este o luna noua sprijinita de pluto si marte in capricorn, asta. Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre luna noua este mai precis pentru cei care semintele plantate acuma se vor manifesta la luna plina in taur din 24 octombrie 2018. Pe masura ce pluto tranziteaza casa capricornului, te simti mult mai usor din punct de vedere fizic si.

Imprejurarile vor fi de asa natura incat poti sa te odihnesti si sa te relaxezi.

Imprejurarile vor fi de asa natura incat poti sa te odihnesti si sa te relaxezi. Că dai piept cu gesturile negative ale unui rival care se bagă neinvitat în treburile tale, că auzi veşti proaste legate de viaţa de cuplu sau descoperi efectele. Horoscop taur pentru 3 mai 2018 mare atenţie azi, pentru că trece prin calea ta un pericol ce poate lăsa urme asupra stării tale psihice.

Acest horoscop facut in functie de energizarea caselor astrologice (domeniile din viata noastra ) de catre luna noua este mai precis pentru cei care semintele plantate acuma se vor manifesta la luna plina in taur din 24 octombrie 2018. Home ▸ horoscop ▸ arhiva horoscop ▸ arhiva horoscop lunar mai 2018 ▸ taur. In timp ce incerci sa iti exprimi opiniile tale, este posibil sa ai sentimentul ca cineva te loveste.

Horoscop Zilnic Horoscopul Zilei De 6 Mai 2018 Taurii Se Descurcă
vizitati articolul complet aici : https://www.cancan.ro/horoscop-zilnic-horoscopul-zilei-de-6-mai-2018-taurii-incearca-sa-se-descurce-singuri-19724322
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada !!! Luna trecută, în data de 20 aprilie, când soarele a intrat în zodia voastră, aţi început să fiţi mai preocupaţi de propria persoană, de lucurile pe care vi le doriţi şi modul în care vă percep ceilalţi. Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand.

Temele centrale ale acestui an sunt:

Eşti foarte ferm în deciziile acestei zile şi nu laşi loc de întoarcere. Sanatatea dumneavoastra este la cote cat se poate de bune, de aceea la tratamentele de infrumusetare reactionati mai bine ca oricand. Inca mai e un an in care regia centrala se duce pe plan de rutina, debarasarea de obisnuite si lucruri inutile in viata ta afectiva.

Pe masura ce pluto tranziteaza casa capricornului, te simti mult mai usor din punct de vedere fizic si. Agresiunea, furia, gelozia și ura sunt interzise, pentru că, dacă vă permiteți oricare dintre cele de mai sus, veți face rău. Va gasiti in plina expansiune profesionala si va bucurati de prestigiu in urma unor realizari la locul de munca.

Horoscopul Lunii Mai 2018 Catchy
vizitati articolul complet aici : https://www.catchy.ro/horoscopul-lunii-mai-2018/128173
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada !!! Totul tine de tine si de felul in care iti stabilesti prioritatile, insa un lucru este cert si. In timp ce incerci sa iti exprimi opiniile tale, este posibil sa ai sentimentul ca cineva te loveste.

De asemenea și în ceea ce privește sănătatea, voi veți sta foarte bine, pentru că primăvara este sezonul când va recalibrați cu ritmul.

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nastere in aceasta perioada !!! Pe masura ce pluto tranziteaza casa capricornului, te simti mult mai usor din punct de vedere fizic si. Rezolvarea problemelor din relatie e mai bine.

Posting Komentar untuk "Horoscop Taur Mai 2018"